Jubileum jaar voor het Oranjecomité

Voor de vijfde keer wordt in de huidige vorm het Koningsfeest gevierd op het terrein van sv Veensche Boys en daarom willen wij een extra feestelijk tintje geven aan dit feest. Een aantal elementen blijven ongewijzigd omdat dit erg op prijs stelt.

Het Koningsontbijt is al een paar jaar een groot succes  en word zeer positief ontvangen. Dit komt mede door de muzikale inbreng van Zeemanskoor Nijkerks Welvaren die ook dit jaar weer zal zingen. U bent van harte welkom tussen 8.30-9.45 in de kantine van Veensche Boys voor een koninklijk ontbijt. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, het ontbijt kost u maar €2,50 p/p. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@ocnijkerkerveen.nl of te bellen naar 06-15066000. Zo kunnen wij de inkopen aanpassen naar het aantal deelnemers.

Om 9.45 zal de aubade plaatsvinden en aansluitend zullen er ballonnen worden opgelaten.

Ook de  “Brommerskiek” toer staat weer op het programma, deze zal starten om 9.15 vanaf het terrein van Veensche Boys. Dit is een toertocht voor oude bromfietsen. Er is een route van pakweg 60 km uitgezet die onder begeleiding van voorrijders wordt gereden rond en door de gemeente Nijkerk en een deel Barneveld. Deelnemers aan de toertocht kunnen inschrijven voor € 10,- waarvoor ze een routebeschrijving en deelname aan het Koningsontbijt krijgen. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@ocnijkerkerveen.nl of te bellen naar 06-15066000.

Ook aan de kinderen is gedacht. Tussen 10.30-12.30 kunnen zij meedoen aan de oud hollandse spellen en een boerengolfspel. Voor €2,50 kunnen zij onbeperkt meedoen en ontvangen zij ook een klein prijsje

Om 13.30 start de zeskamp en dat belooft weer een spektakel te worden. U kunt zich nog altijd inschrijven voor €15,00 per team. We zijn op zoek naar teams die mee willen doen aan dit leuke festijn met sportieve en ludieke onderdelen, geheel in stijl van een ouderwetse Koningsdag waar gezelligheid voorop staat.Een team moet bestaan uit 4 personen waarvan minimaal 1 dame. Doet u ook mee als familieteam, vriendenteam, met mensen uit de straat, of als vertegenwoordiging van een school, kerk of vereniging? U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@ocnijkerkerveen.nl of te bellen naar 06-15066000.

 

De middag wordt muzikaal opgeluisterd door de Frans Duijts, een nationale topper die nu al voor veel extra belangstelling zorgt.

In de avond is er weer een lampionnenoptocht welke start om 21.15 vanaf het clubgebouw van Muziekvereniging Concordia aan de Van Rootselaarstraat 7 . Concordia  zal de kinderen muzikaal begeleiden door Nijkerkerveen op weg naar Veensche Boys waar aansluitend rond 22.00 uur een spetterend vuurwerk Koningsdag zal sluiten

Wij zien iedereen graag verschijnen op 27 april aanstaande en hopen op mooi weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *