Gluren bij de Buren

 

 

Driemaal Hoera, Hoera, Hoera!!! 

Op zondag 11 maart 2018 kan Nederland zich opmaken voor een nieuwe editie van Gluren bij de Buren in verschillende steden in Nederland, waaronder Nijkerk, en dus ook Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Gluren bij de Buren? Ja! Gluren bij de Buren. Dit is hèt woonkamerfestival, waarbij woonkamers in verschillende steden worden omgetoverd tot een tijdelijk podium met een wel zeer intiem karakter!

Iedereen kan genieten van diverse optredens van lokale talenten, van singer-songwriter met een gouden strot, theatermakers die je verrassen, tot koren die je omver blazen! Elke artiest speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken.

Beleef het karakter van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken, de gastvrijheid van de bewoners en ontmoet talentvolle lokale muzikanten als bezoeker van Gluren bij de Buren 2018.

Voor het eerst is ook Nijkerkerveen opgenomen in de lijst van deelnemers en kunnen bewoners zich opgeven om de talenten een podium te geven in de eigen woonkamer.

Hierbij de oproep om jezelf op te geven als gastheer/vrouw en als talent om je creatieve en muzikale talenten aan een publiek te tonen.

Kijk op de website van Gluren bij de Buren en neem contact op om jezelf aan te melden.  glurenbijdeburen.nl/nijkerk

Je kunt je ook opgeven via het e-mail adres van het Oranjecomite Nijkerkerveen: info@ocnijkerkerveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *