Tim van Leijenhorst in voorprogramma van Frans Duijts tijdens Koningsdag in Nijkerkerveen.

Omdat het Oranjecomité Nijkerkerveen dit jaar 5 jaar bestaat, willen zij hier een extra feestelijk tintje aan geven.Na het Koningsontbijt, de brommerkiektour, aubade en de oud-Hollandse kinderspelen zal er in de loop van de middag live muziek te horen zijn op het terrein van Veensche Boys aan de Westerveenstraat in Nijkerkerveen. Rond 15.00 uur zal het Nijkerkse talent Tim van Leijenhorst optreden.

Tim is ongeveer een jaar geleden begonnen met het zingen op feesten en partijen. Hij kreeg de smaak te pakken en deed ook mee aan diverse talentenshows, zoals die van de Sterren Company in  ‘Het feestje van Zeist’ waar hij de halve finale behaalde.Tevens heeft hij gezongen op de Hollandse avond afgelopen Februari in ‘De Laak’; Nijkerkerveen is dus geen onbekend terrein voor hem. Tim zingt graag kroegenliedjes en Nederpop, zo zegt hij zelf.Aansluitend zal Frans Duijts het feest compleet maken door zijn hits ten gehore te brengen in Nijkerkerveen.

 

Wanneer u naar Nijkerkerveen wilt komen om Tim van Leijenhorst en Frans Duijts te zien, willen wij u vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen.

De zeskamp die op het programma stond zal helaas niet doorgaan omdat er te weinig aanmeldingen waren. Hiervoor in de plaats zijn er verschillende spellen waar u aan mee kunt doen om een onderlinge strijd aan te gaan met vrienden, buren of familie.

Om 21.15 zal er een lampionnenoptocht door het dorp gelopen worden. Deze zal van start gaan vanaf het clubhuis van Muziekvereniging Concordia aan de v. Rootselaarstraat en eindigen bij Veensche Boys waar de dag rond 22.00 uur wordt afgesloten met een prachtige vuurwerkshow.

Wilt u zich nog opgeven voor het Koningsontbijt, de brommerkiektoer of als vrijwilliger, dat kan door een mail te sturen naar info@ocnijkerkerveen.nl of te bellen naar 06-15066000. Wij hopen u 27 April te zien in Nijkerkerveen, want :Een feest voor de koning is een feest voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *