Oranjecomité Nijkerkerveen weer zeer tevreden over verloop van Koningsdag

Al vroeg in de morgen was het Oranjecomité aanwezig op het terrein van Veensche Boys om de voorbereidingen te treffen voor Koningsdag. Om 8.30 liep de kantine al snel vol om de dag te starten met een Koningsontbijt. Ruim 100 mensen waren aanwezig om te genieten van het ontbijt en natuurlijk ook van de zang van het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren. Om 9.15 vertrokken een kleine 30 mensen om de brommerkiektoer te rijden in de omgeving van Nijkerk en Nijkerkerveen Na de aubade met burgemeester Renkema, onder leiding van Concordia en het oplaten van de ballonnen konden de kinderen Oud Hollandse Spelletjes spelen. We zagen veel blije gezichten bij de kinderen en daar doe je het ook voor. Ook was er een ballonnenclown aanwezig, die de kinderen vermaakte met zijn kunsten als ballonnenvouwer.

Nieuw dit jaar was een 4×4 voetbaltoernooi. Na een voorzichtige start meldden zich op de dag zelf nog enkele teams aan om hieraan mee te doen en werd het toch nog een klein succesje.

Rond 13.00 was het Ghijs de Bruijn die de muzikale middag begon en de sfeer zat er al snel in . DJ Christiaan van Beek loste hem af en ook hij zorgde voor veel gezelligheid. . Het muzikale sluitstuk van de dag was Blinde Ed.  Deze zanger is bekend van zijn optredens bij de X Factor in 2011 en hij speelde het dak eraf.

’s Avonds was er nog een lampionnenoptocht waar tientallen kinderen en Concordia aan meededen. Ook de marjorettes van Concordia liepen mee, wat er prachtig uitzag. De dag werd om 22.00 uur afgesloten met een prachtige vuurwerkshow op het terrein van sv Veensche Boys

 

Heeft u nog tips of opmerkingen, dan horen wij dat graag. Dan kunnen wij dit meenemen tijdens de evaluatie.

Ook zijn wij dringend op zoek naar extra mensen om ons comité aan te vullen.

Vindt u het leuk om mee te denken en mee te organiseren, dan bent u van harte welkom.

Mail dan naar: info@ocnijkerkerveen.nl

 

Wij willen iedereen, maar de sponsoren en vrijwilligers in het bijzonder,

bedanken voor de mooie Koningsdag.

Berichten gemaakt 10

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven