Programma Koningsdag 2024

Bijna is het zo ver! Ook dit jaar heeft het Oranje Comité Nijkerkerveen weer een leuk programma in elkaar gezet. Zo begint Koningsdag weer met het welbekende Koningsdagontbijt in het Veense Hart. Zeemanskoor Nijkerks Welvaren zorgt weer voor de muziek. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Inschrijven voor het ontbijt is nog mogelijk. Voor € 8,50 staat er een heerlijk ontbijt klaar om de dag goed te starten.

Daarna is er om 09:45 uur de aubade die muzikaal wordt ondersteund door Concordia. Vanaf 10:30 uur gaat de optocht van start. Dit jaar is het thema Onderwaterwereld. Dus trek je zeemeerminstaart aan, je duikpak of een haaienonesie. Kom gezellig verkleed en versier je skelter of fiets. De kleine kinderen kunnen op de kar. 

Vanaf 11:00 uur is de matjesmarkt aan de Winkelmanstraat. Mocht je met een kleedje willen komen staan, schrijf je nog in! 

Voor de jeugd zijn er leuke activiteiten. Zo kan je vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur geschminkt worden op het Plein.  Er is een goochelaar die rond 12:45 uur een voorstelling komt geven en ook Coco de Clown is weer present die de mooiste ballonfiguren maakt. Voor de kleintje wordt er een container met wit zand neergezet om in te spelen. 

In de loop van de middag komt zanger Japioo op het plein optreden. Ook dit jaar kan je bij de organisatiestand enveloppen kopen met hele mooie prijzen. Zo zijn er leuke kadobonnen te winnen van de diverse ondernemers uit de gemeente Nijkerk, speelgoed voor kinderen, een BMW experience en als klap op de vuurpijl een rondvlucht in een privé vliegtuig! 

Op het plein is een foodtruck waarbij een heerlijk patatje met een snack kan eten en bij de buitenbar bij het Veense Hart kan je een drankje kopen. 

Gedurende de hele dag is het mogelijk om een mooie fietsroute in de regio te rijden. Een tocht van circa 35 km. Op 26 april wordt de route met beschrijving en vragen op onze website geplaatst. Je hoeft hiervoor niet aan te melden. 

Wil je je aanmelden voor het Koningsdagontbijt, de matjesmarkt of de optocht (met een voertuig), doe dat dan via email naar info@ocnijkerkerveen.nl of telefoon/whatsapp 06-15066000 

Graag tot 27 april! 

 

08:30 uur Koningsdagontbijt met Zeemanskoor Nijkerks Welvaren

09:00 uur tot 12:00 uur Schminken op het plein

09:45 uur aubade

10:30 uur optocht door Nijkerkerveen

11:00 uur Matjesmarkt

12:45 uur Show met Goochelaar

13:30 uur Coco de Clown op het plein

15:00 uur Live muziek met zanger Japioo

18:30  uur einde programma 

Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven