Laten we Nijkerkerveen oranje kleuren!!

Het zijn rare tijden. We moeten zoveel mogelijk binnen blijven, minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden en veel evenementen mogen niet doorgaan. Zo ook Koningsdag. Maar het Oranjecomité Nijkerkerveen, wil er, samen met de inwoners van Nijkerkerveen, toch een feest van maken.

Wij willen jullie vragen om het huis te versieren, zodat Nijkerkerveen helemaal oranje kleurt. Als thema is 75 jaar vrijheid gekozen. Wees creatief en maak er iets moois van. Op Koningsdag zal een aantal leden van het Oranjecomité door het dorp fietsen, natuurlijk met gepaste afstand, om de tuinen te bekijken. De eigenaar van de mooist versierde tuin zal een prijs ontvangen.

Ook willen we jullie vragen om op maandag 20 april om 11.10 de vlag uit te hangen (zonder wimpel). Dit is het tijdstip dat in 1945 het carillon het Wilhelmus speelde en daarna het Engelse volkslied. De bevrijding van Nijkerk was een feit, volgens het dagboek van de Nijkerkse onderwijzer Frans Kragt. Maar natuurlijk ook op 27 april, Koningsdag, hopen we veel vlaggen te zien dan wel met de oranje wimpel. Zo maken we er samen een mooie en kleurrijke dag van.

Maak een leuke foto van het versieren van de tuin en zet hem op je tijdlijn van Facebook en tag: St Oranjecomité Nijkerkerveen. Wij genieten graag mee, want ons motto is : Een feest voor de koning, is een feest voor iedereen.

Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven