Digitale Koningsspelen Nijkerk(erveen) live op YouTube

Het Oranjecomité Nijkerkerveen roept de kinderen uit Nijkerkerveen op, om mee te doen aan de digitale Koningsspelen. Nijkerke Sportief en gezond is het gelukt om voldoende abonnees te krijgen, waardoor zij op vrijdagochtend 17 april van 10:00-11:30 uur online en live is op YouTube de digitale Koningsspelen kunnen realiseren.

Mocht je in Nijkerk wonen, maar niet naar school gaan, geen probleem! Klik op deze link en download onderin je eigen stempelkaart. Zo kan iedereen meedoen! Dus haal je oranje feestkleding van zolder, en doe mee!!
Tip: aan het einde van de Koningsspelen zijn er nog winacties, dus kruis de juiste nummertjes op je stempelkaart aan en maak kans op mooie prijzen!

Abonneren kan nog steeds

  • Surf naar ons YouTube kanaal of zoek op YouTube op ‘Nijkerk Sportief en Gezond’ en kies dan voor het kanaal met het Koningsspelen logo, of het logo met de ORANJE N (dus NIET de paarse)
  • Klik rechts in beeld op de knop ‘abonneren’.
  • Log in met een mailaccount.
  • Vervolgens keert u terug op ons YouTube kanaal en kunt u abonneren door nogmaals recht in beeld op de rode knop ‘abonneren’ te klikken.

 

Maak een leuke foto van je kind of kinderen dat meedoet aan de digitale Koningsspelen zet hem op je tijdlijn van Facebook en tag: St Oranjecomité Nijkerkerveen.

Wij genieten graag mee, want ons motto is : Een feest voor de koning, is een feest voor iedereen.

 

Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven