Omroep Gelderland komt (weer) naar Nijkerkerveen

Bepaal mee hoe Nijkerkerveen op tv komt!
Het vrolijke zomerprogramma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland komt naar Nijkerkerveen. En de inwoners van Nijkerkerveen kunnen de redactie tips geven over wat er in de uitzending over het dorp moet zitten. Dat kan op woensdag 27 mei, want dan komt de Zomer in Gelderland praatpaal naar Nijkerkerveen om informatie te verzamelen!
Zomer in Gelderland is een project waar Omroep Gelderland dit jaar voor de 11e keer de provincie in gaat en 4 weken lang elke dag een ander dorp belicht. Normaal gesproken doet de omroep dat met een live uitzending op een plein met veel publiek, zoals in Nijkerkerveen in 2014. Allerlei groepen mensen zijn dan de hele dag bezig om opdrachten te vervullen voor een goed doel. Door de coronacrisis is dat nu natuurlijk niet mogelijk.
De redactie van Zomer in Gelderland heeft daarom iets anders bedacht. We gaan nog steeds naar 20 dorpen en de presentatie is nog steeds in handen van Angelique Krüger. Daar houdt de vergelijking met voorgaande jaren op. Het programma maakt een reis langs de grens van de provincie. In twintig dorpen op die route wordt binnenkort de Zomer in Gelderland praatpaal neergezet (denk aan de ANWB praatpalen van weleer). Inwoners kunnen bij die paal vragen beantwoorden over hun dorp en zo de inhoud van een speciale aflevering over hun woonplaats mede bepalen.
Bij de paal worden vragen gesteld als: Wat mogen we hier niet missen? Wat is de mooiste plek van dit dorp? Waar ben je hier trots op? Wat zou er anders mogen? Wie verdient er in dit dorp een verrassing en waarom? Met de antwoorden gaat de redactie van Zomer in Gelderland aan de slag en maakt dan een speciale uitzending over Nijkerkerveen.
Op woensdag 27 mei staat de paal in Nijkerkerveen van 10:00 uur tot 12:30 uur bij ’t Veense Hart aan de Noortstraat.
Het zou leuk zijn als de inwoners van Nijkerkerveen daar hun bijdrage willen geven aan een mooie uitzending over hun dorp, natuurlijk met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus. Zomer in Gelderland is te zien van 3 t/m 28 augustus bij Omroep Gelderland.
Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven