Oranjecomité Nijkerkerveen verrast door CDA Nijkerk

Het Oranjecomité Nijkerkerveen werd op vrijdag 26 April, tijdens de voorbereidingen voor Koningsdag, verrast door een bezoek van Ciska van Drie, Pam van de Weijers en Harry Bokkers. Deze raadsleden kwamen namens het CDA Nijkerk, om het comité uit te roepen als held(en) van de maand April 2019. Op hun website stond als verklaring de volgende tekst : “Waar landelijk zorgen zijn omdat Oranjeverenigingen kleiner worden, groeit het aantal leden in Nijkerkerveen! Wat een prachtig, enthousiast team staat hier! Dank jullie wel voor al jullie inzet om er een mooi feest van te maken!”  Wij bedanken het CDA Nijkerk voor deze bijzondere vermelding. Wij voelen ons geen helden, maar zijn wel zeer vereerd.

Het Oranjecomité Nijkerkerveen ontving een heerlijke taart, gemaakt door de medewerkers van de Postkamer in Nijkerk. www.depostkamernijkerk.nl.

Op de foto ziet u het Oranjecomité Nijkerkerveen. Boven vlnr : Gerard van Beek, Ap Deroue, Aart van der Kieft, Kees van der Kieft, Tom Wagensveld, Dick Schouten en Henk de Boer. Onder vlnr : Bianca Worst- Bouwman, Saskia Berculo- van Meerveld, Gea Wagensveld- van Vliet en Jan Blankestein. Op de foto ontbreekt Deta de Boer- Willems.

Berichten gemaakt 10

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven