Poppentheater Trollemor tijdens Koningsdag in Nijkerkerveen

Nieuw dit jaar tijdens Koningsdag, is de voorstelling Circus Allez Hoep, van poppentheater Trollemor.Poppentheater Trollemor wordt gespeeld door Magda Pontier uit Nijkerk . Zij speelt marionetten/poppentheater waar de kinderen en volwassenen dicht bij betrokken zijn. De marionetten komen op een subtiele manier tot leven en spelen hun verhaal, met muziek of in stilte.Stille kijkmomenten worden afgewisseld met actief meedoen.

Circus Allez Hoep

Hooggeëerd publiek! Voor jullie treden op: Pedro…het allerkleinste clowntje. Zou hij wel durven komen ondanks de bibbers in zijn buik? Zes kleurige rupsen.Nog nooit eerder in het circus vertoond! Isolde… de beroemde acrobatenvogel. Hoog in de lucht van de ene kant naar de andere kant!Jerke…de STERKE man. Heft gewichten met groot gemak! En tot slot een spectaculaire salto van Hoep de Koe!

Een interactieve circusvoorstelling vol kleurrijke artiesten en leuke liedjes. Leeftijd: voor peuters vanaf 2,5 jaar en kleuters groep 1 t/m 4 ouders en grootouders. Ook geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking.

De voorstelling begint om 12.00 uur na de prijsuitreiking van de rondtocht door Nijkerkerveen en vind plaats in de vergaderzaal op de hoogste verdieping van het clubhuis van S.v. Veensche Boys.

Coco de clown en Tink Schmink

Aansluitend aan de voorstelling staat buiten Coco de clown de kinderen op te wachten om zijn ballonkunsten te vertonen en de kinderen te vermaken met zijn grappen en grollen. Ook is Tink Schmink aanwezig om de kinderen mooi te maken met een glittertatoo, hairfeathers of met een mooi geschminkt gezicht. Natuurlijk staan er ook weer springkussens op het veld. Er is genoeg te doen, dus kom gezellig naar Koningsdag in Nijkerkerveen bij Sportpark s.v. Veensche Boys aan de Nieuwe Kerkstraat 16E.

 3×3 voetbaltoernooi

Vanaf 15.00 uur organiseert het Oranjecomité Nijkerkerveen een 3×3 voetbaltoernooi in de pannakooi bij S.v. Veensche Boys. Er kunnen zich nog teams aanmelden Maak een team, verzin een leuke naam voor je team en geef je team en de deelnemers  op via de mail info@ocnijkerkerveen.nl .Het toernooi is voor jong en oud, iedereen mag meedoen.

Koningsontbijt

Er is nog plaats voor deelname aan het Koningsontbijt, geef jezelf op via de mail info@ocnijkerkerveen.nl.

Er zijn in totaal 100 plaatsen beschikbaar, maar reageer snel want VOL=VOL

Berichten gemaakt 10

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven