Routes meivakantie puzzelrit hier te downloaden

Het is bijna zover. KONINGSDAG! En hoewel het rare tijden zijn en we Koningsdag niet zo kunnen vieren als andere jaren, wil het Oranjecomité Nijkerkerveen er toch een leuke dag van maken, samen met jullie. Zo hebben we al gevraagd om Nijkerkerveen oranje te kleuren, en is er een fietspuzzelrit gemaakt. U kunt deze fietspuzzelrit fietsen vanaf 25 april t/m dinsdag 5 mei. De routes kunt u hieronder downloaden.

Route en opdrachten
Kinderroute 6 kilometer
Kinderroute 10 kilometer

Iedereen is nu wel gewend aan de 1,5 meter maatschappij, maar we willen u nadrukkelijk vragen om deze afstand tijdens de fietspuzzelrit in acht te nemen. Dit om te voorkomen dat uw gezellige fietstocht eindigt met een flinke geldboete.

Challenges

Tijdens Koningsdag zullen er nog een aantal ‘challenges’ (uitdagingen) zijn. Deze zullen tijdens Koningsdag bekend gemaakt worden via Facebook en Instagram. Hiervoor is het noodzakelijk om stoepkrijt en belleblaas in huis te hebben. Dus hou Facebook en instagram goed in de gaten, want ook hier zijn weer leuke prijzen mee te winnen. Er zijn ook wat dingen landelijk geregeld om van Koningsdag/Woningsdag een mooi feest te maken. Hieronder een combinatie van een aantal landelijke en alle Veense activiteiten.

Programma Koningsdag 2020

6.19 uur Vanaf zonsopgang mag de vlag MET wimpel opgehangen worden.

9.45-10.00 uur Klokgelui in heel Nederland

10.00 uur Buiten, in je eigen tuin zingen of spelen we het Wilhelmus en na afloop gaan we bellenblazen.

25 april t/m 5 mei Fietspuzzelrit Nijkerkerveen en omstreken

Hele dag Challenges van het Oranjecomité Nijkerkerveen via Facebook en instagram

16.00 uur Nationale toost. Iedereen heft het glas voor de koning.

20.58 uur Zonsondergang. Binnenhalen van de vlag

Dus trek je oranje kleren aan, schmink vlaggetjes op je wangen en maak er een onvergetelijke Koningsdag van. Maak leuke foto’s van de activiteiten waaraan je meedoet en zet ze op je tijdlijn van Facebook en tag: St Oranjecomité Nijkerkerveen, of stuur het op naar info@ocnijkerkerveen.nl Wij genieten graag mee, want ons motto is : Een feest voor de koning, is een feest voor iedereen. Kijk ook op de website www.ocnijkerkerveen.nl , of volg het Oranjecomité Nijkerkerveen op FB of Instagram.

Berichten gemaakt 29

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven